ROVARTÍRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS - Gyors kiszállás, azonnali segítség ROVARKONTROLL, RÁGCSÁLÓKONTROLL
0-24 Hétfőtől - Péntekig
Szombat - Vasárnap is nonstop
Budapesten
Minden kerületben
HÍVJON MOST,
SZABADULJON MEG NEM KÍVÁNT VENDÉGEITŐL!
ROVARIRTÁS, RÁGCSÁLÓIRTÁS
GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Legújabb tartalom


Csótányirtás az otthonunkban

A fertőző betegséget terjesztő vagy egyéb egészségügyi szempontból káros rovarok és ízeltlábúak valamint csótány és egyéb állati kártevők megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozásáról ártalmuk megelőzéséről távoltartásukról, rendszeres csótányirtás műveletéről védekezni és gondoskodni kell!

A legfőbbképpen azért, hogy saját lakóterünket csótány mentessé tegyük és környezetünket óvjuk a rovarinváziótól!

Egészségügyi kártevőnek minősül a csótány is!
E csoportba tartoznak továbbá a vérszívó tetvek

- Szúnyogok,

- kullancsok
- bolhák
- ágyi poloska
- légy
- csótányok csoportja
- házi és vándorpatkány
és nem utolsó sorban az egér is és a felsorolásban nem sorolt bármely állat amennyiben tömeges előfordulása következtében közegészségügyi ártalmat okoz, illetőleg járványügyi szempontból veszélyt jelen családunk szférájára.

Csótányirtás érdekel!+36 70 630 47 03

Csótányirtás házilag

 Csótányírás házilag elvégezhető kivitelezése előtt az ízeltlábúak adott területen történő megtelepedésének okát és elszaporodásának lehetőségeit szondázzuk!
Életfeltételeik az alábbi tényezőktől függhet:
-táplálék
-tenyész és búvóhelyek
-hőmérséklet
-nedvesség
-fény
-légmozgás
Ezek a feltételek lehetőséget biztosítanak a csótányok egyed fejlődéséhez és kolóniáik kialakulásához.

Természetesnek vehető ha az életünk terén a hőmérsékletet csökkentjük és lejjebb adunk komfortzónánkból és 7 - 12 Celsius fokra tudjuk a hőmérsékletet redukálni és állandóan tartani akkor megszűnhet a csótány vendégsége!
De akkor mi vagyunk a saját lakásunkban vendég a csótánynál?
Fel kell mérnünk a különböző lehetőségeket amelyek a csótány kirekesztést teszik lehetővé.
Bejárati vagy beltéri ajtók aljának szigetelésével, vízvetővel, vagy porseprű felszerelésével.
Csatornák kifolyók, beömlők, szellőzőnyílások rácsozása olyan mértékben amelyen a csótány és egyéb hasonló ízeltlábú társa nem férnek át.
Zárt hulladéktárolás, megfelelő időszakos ürítéssel.
Padlóhézagok megszüntetése bármilyen módon.
Ezek a házi praktikák a csótányirtásban segíthetnek, de amenyiben a kivitelezés nem történik meg a megjelenéstől számított rövid időn belül biztosak lehetünk benne, hogy a csótányok szaporodásukkal átveszik a hatalmat az otthonunk területén!

Ezek óriási kiadást jelenthetnek a családi kasszában és mégtöbb időt vehetnek el az Önök idejéből.
Nézzünk utánna ha szakember végzi a feladatot mit nyerhetünk vele.

Csótányirtás menete ha rám bízza a feladatot 

  Csótányirtás menete több fázisban érhető el a szolgáltatásaink között.
Csótányok által fertőzött terület megállapítását kezdeményezzük ennek megfelelően technikusaink a rovarsűrűség mennyiségében alkalmaznak megfelelő csótányirtást.
Ragasztót tartalmazó lap + csótányok számának felmérésére vonatkozó táplálék tabletta/ tasak kihelyezésével csapdába csaljuk az egyedeket.
Kihelyezhető kiszórható csalétekkel, permetezéssel, hideg köd képzéssel állítjuk meg az otthonában kártékony csótányok kolóniáit.
Tenyészőhelyeik felkutatása után csótányirtáskor használatos irtószerekkel fékezzük meg jelenlétüket amely rövid alatt a kártevő minden fejlődési alakját biztosan el pusztítja!
A csótányirtás akkor adhat tökéletes eredményt ha rendszeresen ismétlődik és ezzel egyidejűleg az ártalom megelőzésére is kellő figyelmet biztosítunk így tanácsokkal és releváns tartalommal látjuk el ügyfeleinket a megfelelő védekezés érdekében.

Olyan körülmények kialakítását kezdeményezzük a helyszínen tartott kommunikáció során amely a csótányok ujjibóli behatolását, megtelepedését, szaporodását meggátolják.
Egészségügyi szempontból a megelőzés a legfontosabb szempont mert a csótánymentesség csak ezek a fent leírtak alapján valósítható meg!
Megfelelő csótányirtás módszerei és az irtószerek kiválasztása a közel két évtizednyi tapasztalatom alapján történik. Ez függ a csótány fajától és biológiai sajátosságaitól.
Védekezésre mechanikai-fizikai, biológiai-élettani és vegyi csoportok állnak rendelkezésre.
Ám ezek érdemleges használatát minden esetben személyre szabott munkavégzés teheti csótánymentessé.
Hatóanyag kiválászitásánál a kezelendő terület nagysága és a megfelelő irtószer komponense lehet nyerő csótányirtás kivitelezésében.
Nem hiába a mezőgazdasági vagy kertészetben kapható irtószerek koncentrációja nem elegendő a csótányirtás kivitelezéséhez!
És nem utolsó sorban az eredmény fenntartása érdekében mindig gondolok a csótány újrafertőzöttségre így a vegyi módszerek alkalmazásával méregmezőt hozok létre és mérgezett csalétekkel tartom távol a még fennmaradt egyedeket!

Érdekli csótányirtás az otthona területén?


Csótányirtás Budapest területén

Természetesnek vehető, hogy a csótány mint ízeltlábú nem válogat Budapest kerületein belül!
Bármikor bármelyik kerületben beteheti lábát a hívatlan vendég akitől vendéglátása után nem lehet megszabadulni.
De nem nálunk!
Budapest bármelyik kerületében egy órán belül megoldjuk a csótányirtás kivitelezését legyen szó hétvégi vagy ünnepnapon történő megrendelésről.
Technikusaink várják megkeresését és gyors reakcióidő alatt kiűzik otthonából a kellemetlen vendégeket legyen szó akár a hangyairtás vagy darázsirtás műveletéről.
Nyerő helyzet ez mindkét fél számára hiszen két csótányt is üthet egy csapásra olcsón és gyorsan megszabadulhat a kártevőktől.

Érdekli csótányirtás időpontja?+36 70 630 47 03

 

Mennyibe kerül a csótányirtás

Egy csótány élelmiszert maradványokat fogyaszt koloniáival egybekötve akár az Ön asztal mellett, alatta ez által nagyon sok termékben tehet kárt, amely mindig megsemisítésre kerül.
Ürülékükkel szennyezik a környező helyeken tárolt élelmiszerek reálértékét.
Jelenlétük kedvezőtlenül hat a mindennapi életünkre.  
Egyikük a száraz helyiségben érzi otthon magát mások a nedves helyiségeket kedvelik.
Egyszóval az egész életterünket elfoglalják. 

És ez a költség csak a gazdasági és némi sociális értékeket világította meg.
Számos kiadást hajlamosak vagyunk realizálni az életterünk bármelyik órájában, kényelmünket, életminőségünket javító kezelések vagy hétvégi vacsorás válogatás egy egy minőségi vendéglátó helyről mostanság csak rendelve.
Ezek a költségek és még egy negatív költséget említenék meg a bírság.
Mindegy milyen.
Ha ezekre a plusz kiadásokra az elmúlt években volt forrásunk, de emellett fel feltűnt egy ízeltlábú a lakóterületünkben akkor rosszul csoportosítottuk a forrásainkat!
Inkább a fentiekből egyet megspórolva de minimum egy éveben két csótányirtással vagy darázsirtás folyamatával meg lehet előzni az ízeltlábúak vendéglátását!

Használhatunk ellenük a mezőgazdasági boltban vagy kertészetben olyan vegyszereket amelyek használatával nem tudjuk kézben tartani a csótány jelenlétét!

Rovarirtás ban jelenlévő technikusaink a piachoz igazodva a legnevesebb gyártók termékeinek alkalmazását részesíti előnybe, hiszen tudjuk, hogy a márka minőséget vihet életterünk minden egyes részébe.
Ezért minden rovar irtását célirányosan kezeljük!

Ha ezeket az értékeket összeadjuk, máris körvonalazódhat az a tény hogy a csótányirtás költsége kímélőbb minden felhasználó számára, mint a fent említett kiadások halmaza!
Felméréseink és tapasztalatink által bizonyított tény, hogy azok az ügyfeleink, akiknél évente minimum kétszer végzünk, irtást kevesebb kiadással számolhatnak mint a csótányok által hagyott éves kár!

Sokan pontosan tudják miről beszélek mert a csótányok már megvettették az otthonukban a lábukat vagy éppen otthagyták lábnyomukat mert az csótányirtás amelyet elvégeztem sikeres volt, és csótány mentesen folyik tovább az életük.

Ha csótányirtás érdekli az alábbi e-mail címen érdeklődhet problémájával!

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk